عوارض خطرناک لوازم آرایشی قاچاق و تقلبی
عوارض خطرناک لوازم آرایشی قاچاق و تقلبی
رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: ریزش شدید مو، صدمات کبدی، ایجاد لکه های پوستی و…، از مهم ترین عوارض استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و تقلبی است.
دکتر مصطفی اسماعیلی با بیان اینکه در مصرف لوازم آرایشی باید بسیار حساس باشیم، اظهار داشت: مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی باید براساس دستورالعمل های مربوط به هر محصول استفاده شود.
وی افزود: لوازم آرایشی و بهداشتی در بازار در انواع مختلف وجود دارد و متأسفانه اکثر شهروندان در خرید لوازم آرایشی به دنبال قیمت مناسب هستند نه کیفیت آن که این یکی از اشتباهات بزرگ در خرید لوازم آرایشی است.
اسماعیلی با بیان اینکه لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و تقلبی و بدون مجوز های بهداشتی که در بازار وجود دارد اکثرا با قیمت های بسیار پایین به فروش می رسد،بهترین مراکز برای خرید محصولات آرایشی و بهداشتی را داروخانه ها و مراکز معتبر دارای مجوز ذکر کرده و افزود: بانوان از دستفروشانی که کنار خیابان و در زیر نور آفتاب اقدام به فروش محصولات آرایشی می کنند نباید خرید کنند چرا که عوارض شدیدی در انتظار آنها خواهد بود.